Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Rock ενάντια στην παιδοφιλία

Create your own banner at mybannermaker.com!


"United in one strong voice we will make our message heard and create a better world for the children..."

Πρόκειται για μια ομάδα ενημέρωσης και αφύπνισης, που ουσιαστικά υψώνει τη φωνή της αλλά και τη δική σας φωνή, με σκοπό να κάνει το θέμα της παιδικής πορνογραφίας και κακοποίησης γνωστό σε όλους και με σκοπό να ενημερώσει όλους τους ανηλίκους για τον κίνδυνο που διατρέχουν είτε στο διαδίκτυο είτε στην καθημερινότητά τους.

Η ομάδα RACA oργανώνει συναυλίες, κυρίως γύρω από τη ροκ και μέταλ (αλλά και οποιοδήποτε άλλο είδος), με σκοπό να συνδυάσει τις live εμφανίσεις διαφόρων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων με το ηχηρό μήνυμα ότι οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης των παιδιών ΔΕΝ είναι αποδεκτή. Μέσω της μουσικής, είτε σε live εκτελέσεις είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, προσπαθεί να αγγίξει χιλιάδες ανθρώπους που αναζητούν μία φωνή προκειμένου να επιτευχθεί οποιαδήποτε αλλαγή για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά αυτού του τόπου.

Σε καμία περίπτωση δε δημιουργεί προσωπικό κέρδος από οποιαδήποτε δραστηριότητα του RACA. Όλα τα έξοδα καλύπτονται από χορηγίες και στην περίπτωση που υπάρξει κάποιο ποσό από χορηγίες ως πλεόνασμα μετά την κάλυψη όλων των εξόδων, διατίθεται με τον ίδιο τρόπο που διατίθενται τα έσοδα από τη διοργάνωση.

>> Επισκεφτείτε τη σελίδα του ελληνικού τμήματος του RACA: [link] καθώς και εκείνη του ιδρυτικού γερμανικού Rock gegen Kinderporno: [link]

1 σχόλιο:

  1. tha ithela na miliso me toys dimioyrgoys tis olis prospathias
    g.kormas
    melos toy ellinikoy kentroy asfaloys diadiktioy
    gkormas@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή