Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Λευτεριά στον Josué Estebanez




Tο video που θα δείτε μπορεί για κάποιους να είναι σοκαριστικό. Σε αυτό βλέπουμε το φόνο ενός ανθρώπου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη δολοφονία ενός μέλους αντιφασιστικής οργάνωσης που εδρεύει στη Μαδρίτη. Θύτης ένας Εθνικιστής, o Josue, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στη φυλακή για αυτή του την πράξη.


Στις 11 Νοεμβρίου 2007, ο νεαρός Εθνικιστής είχε σκοπό να συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργάνωνε η Democracia Nacional. Στο τρένο στο οποίο βρισκόταν, εισέβαλλε πολυπληθής ομάδα αντιφασιστών με απειλητικές διαθέσεις. Η συνέχεια λίγο πολύ θα ήταν αναμενομένη και ο Josue θα βρισκόταν το λιγότερο βαριά τραυματισμένος σε κάποιο νοσοκομείο της Μαδρίτης. Όπως θα διαπιστώσετε όμως στο video, προσπάθησε να προστατεύσει τη ζωή του και το έκανε. Σήμερα πληρώνει αυτή του την πράξη.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι είναι αυτονόητο το ότι πρέπει να αμυνόμαστε με όποιο μέσο διαθέτουμε, να αμυνόμαστε και να υπερασπίζουμε τη ζωή μας με κάθε τρόπο. Όταν το κράτος αδυνατεί να προστατεύσει κάποιον, εκείνος οφείλει να το κάνει ο ίδιος για τον εαυτό του.

Λευτεριά στον Συναγωνιστή...

Επισκεφτείτε τη σελίδα υποστήριξης του Εθνικιστή Josue:

1 σχόλιο:

  1. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. τα ζωα οι ακροαριστεροι δολοφονοι δεν κατηγορηθηκαν για τπτ. το παιδι προστατεψε την ζωη του και καλα εκανε. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ JOSUE

    ΑπάντησηΔιαγραφή